Clicky

The Man Cave 2022 Awards en Day Event

zaterdag 15 oktober 2022

Het spel van 2022 !
Smaken en raden geuren en speuren binnen tennis padel club Rumbeke.
Gedurende 6 maanden kregen 12 teams (6 mannen teams en 6 vrouwen teams) smaak en geur proeven voorgeschoteld. Eén team bestond uit 1 kapitein en 4 medespelers.
Daarnaast werd gezocht naar “The Man Cave 2022” (Brouwerij De Meester Lendelede) en “The Masked Player” en “De Mol” en de “TIT”.
 
Drie teams (goud zilver en brons) genoten op zondag 9 oktober van een volledig dag ontspanning.
Koffie met ontbijt, bezoek aan The Man Cave met bijhorende proevertjes receptie met prijsuitreiking gevolgd door een top BBQ. De afsluiter met koffie en allerlei geneugten, en de gezellige babbel nadien maakten het geheel compleet. Een oprechte dank aan TPR onze dag sponsor.
 
Het idee “the man cave” in TPR club was ontstaan na de organisatie van “the ladies afternoon” 2021.
Ladies afternoon waar mannen niet mogen deelnemen en zo buitenspel komen te staan.
Zelfs na uren beraad van de VAR (met enkel vrouwelijke arbiters) bleef het buitenspel.
Mannen mogen niet meespelen.
De mannen ontgoocheld en super jaloers wilden geen “men afternoon “organiseren maar een spel dat enkel bij de mannen hoort “the man cave” Dat is toch enkel voor mannen vrouwen kennen daar niks van toch? De vrouwen hoe slim ze zijn kregen de mannen toch op de knieën. . . de vrouwen mochten meedoen aan dit mannenspel . . . ze maakten toch geen kans. . .. Op het einde zou blijken dat de mannen nog maar eens het onderspit dienden te delven tegenover de vrouwen. 
 
Twee vrouwenteams Hilde en Ann etaleerden een onnoemelijke inzet en uiteindelijk werd Hilde Deleu winnaar met haar team. Op de foto het winnende team van links naar rechts Linda Berteloot, Anne Vereecke, Anneleen Six ontwerper van unieke trofee, Hilde Deleu met trofee en Veronique Guyonnaud. 
De vijfde speler Chantal Boucherie niet op de foto.
Ann Demeyere met haar team werd tweede en Luc Espeel met zijn mannenteam werd de redder van het mannelijk geslacht met de bronzen medaille.
 
Op de tweede foto de voltallige groep tijdens het bezoek van “The Man Cave 2022” Brouwerij De Meester te Lendelede.
 
Dank aan alle organisatoren bij Tennis Padel Rumbeke, de club waar iedereen zich thuis voelt en waar het gezellig samenzijn is dank aan de vele diverse events.
Tot binnenkort op de club te Rumbeke! 


Terug naar overzicht