Clicky

TP Rumbeke - Trooper

Vanaf nu kan je de jeugd van TP Rumbeke financieel steunen door je online aankopen te starten via de Trooper pagina van onze club. Van elke aankoop die jij doet, gaat er afhankelijk van de webshop een percentje naar TP Rumbeke zonder dat jij 1 € extra hoeft te betalen.
Op onze Trooperpagina kan je zien welke webshops deelnemen en welk percentage ze afstaan.

Hoe werkt het ?

  • Ben je van plan een online aankoop uit te voeren bij een webshop dan kan je via https://www.trooper.be/tprumbeke kijken of deze webshop aangesloten is op het trooper netwerk.
  • Is dit het geval dan klik je op deze pagina op de link van de webshop en voer je je bestelling zoals normaal uit.
  • Je betaalt zelf de normale prijs maar de webshop betaalt via Trooper een commissie uit aan onze club.

Trooperbot

Om het helemaal gemakkelijk te maken kan je ook de Trooperbot installeren in je browser [Chrome en Firefox].
Wanneer je begint te shoppen op één van de deelnemende webshops zal de trooperbot automatisch tevoorschijn komen zodat je snel TP Rumbeke kan steunen.

Let op : De Trooperbot voldoet niet aan de technische specificaties van Coolblue, Collect&Go en Smartphonehoesjes. Hierdoor zal hij niet bliepen wanneer je rechtstreeks naar deze webshops surft. Geen paniek, ze steunen TP Rumbeke nog steeds maar je moet naar deze sites gaan via onze Trooperwebsite

Hoeveel levert mijn aankoop op ?

Wil je graag weten wat je aankoop oplevert voor TP Rumbeke dan kan je je naam en email adres opgeven bij het gebruik van de Trooper website of Trooperbot.
Je krijgt dan een paar dagen na je aankoop een mailtje van Trooper met het bedrag dat je onze club steunt.